Kanë mbetur edhe pak ditë deri te fillim i Muajit të Shenjtë mysliman dhe Bashkësia Fetare Islame në Maqedoninë e Veriut ka publikuar kalendarin e Ramazanit për Maqedoninë e Veriut për vitin 2024,…

Rajon

Sport

BOTA

web