Shpartallohet Alternativa në Tetovë, jep dorëheqje kryetari dhe gjithë dega (FOTO)

251

Kryetari i degës së Alternativës në Tetovë Gazmend Arifi, në rrjetin social Facebook ka njoftuar se ai personalisht dhe e gjithë dega në Tetovë, japin dorëheqje nga Alternativa, përcjell TS. Sipas Arifit, arsyet e dorëheqjes vijnë pas mos përfilljes së strukturave nga ana e kryesisë qendrore.
Ja postimi i plotë.