Përplasje mes policisë dhe protestuesve për ujin e pijshëm në Siniçan (Video)

178

Banorët e fshatit Siniçan u penguan edhe një herë nga policia që të vazhdojnë punimet në bjeshkë për ujësjellësin. Siç shihet edhe nga videot e mëposhtme banorët janë përplasur fizikisht këtë pasdite me policinë, ku këta të fundit kanë bllokuar edhe punimet e ujësjellësit. Aty po qëndron edhe kreu i Komunës së Bogovinës. Në vendin e ngjarjes pritet të mbërrijë edhe prokurori i Tetovës.