31.8 C
Skopje

Ndahen bursat për studentët nga komuna e Likovës

Në ambientet e objektit të komunës së Likovës, sot është bërë ndarja e vendimeve të bursave për studentët nga Komuna e Likovës. Në këtë event ka marrë pjesë edhe kreu i Likovës z. Erkan Arifi, i cili me këtë rast është shprehur:

“Ju jeni e ardhmja e kësaj komune dhe se bashkarishtë me juve urojmë që ta ndërtojmë një të ardhme të bukur. Me kapacitetin tonë ne po ua shpërndajmë këto bursa me qëllim të stimulimit tuaj për suksese në të ardhmen”.

НАЈНОВИ ВЕСТИ

Translate »