Mevlani bën veprimin e papritur/ Fshin të gjitha “kujtimet” me…

102

Ditën e djeshme, Lediana dhe Mevlani deklaruan se ishin vetëm për njëri-tjetrin në emision. Në studio pati shumë debate, pasi shumë prej konkurrentëve nuk e besuan deklaratën e tyre.

Teksa të gjithë prisnin momentin ku Mevlani apo Lediana të bënin ndonjë dedikim dashurie për njëri-tjetrin, Mevlani ka bërë veprimin që i ka habitur të gjithë.

Gjatë një kërkimi në llogarinë e tij në Instagram u vu re që kishte fshirë të gjitha fotot me Ledianën, veprim i cili ka ngritur shumë dyshime, duke aluduar se mes çiftit mund të ketë ndodhur diçka.