Kurban Bajrami, e premtja ditë pushimi për myslimanët në Maqedoni

419

Ministria për Punë dhe Politikë Sociale njofton se në pajtim me Ligjin për festa, 31 korriku (e premte) – Dita e parë e Kurban Bajramit, është ditë jo pune për qytetarët e besimit Islam në Maqedoninë e Veriut.

MPPS qytetarëve mysliman ua uron festën e Kurban Bajramit.

Ndryshe, edhe e hëna (2 gusht) do të jetë ditë jo pune, pasi do të shënohet festa e Ilindenit.