Formula 3, Zendeli i dyti në pistën “Spielberg”

119

irim Zendeli në makinën e skuadrës “Trident”, u ndal në vendin e dytë në garën e dytë të kampionatit në Formula 3. Ndryshe nga gara e parë, koha e vështirë nuk lejoi që të zhvillohen 24 xhirot e planifikuara, dhe gara u ndërpre pas zhvillimit të 15 xhirove. Në vendin e parë u ndal piloti i skuadrës “Prema Rejsing”, Frederik Vesti, para Lirim Zendelit dhe kolegëve të tij nga skuadra “Trident”, pilotëve Bekman dhe Kollduell. Gara e dytë do të zhvillohet përsëri në pistën “Sipelberg” të Austrisë, të dielën, në orën 9:45 minuta.