31.8 C
Skopje

Eurostat/ Maqedonia e Veriut më e lira në rajon

Në bazë të të dhënave të EUROSTAT-it, Republika e Maqedonisë së Veriut është më e lira në rajon sa i përket çmimeve të produkteve ushqimore dhe të produkteve tjera.

Jorastësisht Republika e Maqedonisë së Veriut rezulton si më e lira në rajon, kur të gjitha shtetet po përballen me rritje të çmimeve.

Ky rezultat vjen falë masave qe ka ndërrmarë me kohë dhe vazhdimisht Qeveria të propozuara nga ministri i ekonomisë, Kreshnik Bekteshi.

Në fillim ishte ngrirja e çmimeve dhe së fundmi përcaktimii marzhës më të lartë tregtare të produkteve themelore ushqimore në tregtinë më shumicë dhe me pakicë.

Të cilat ndikuan në uljen e çmimeve të produkteve ushqimore bazë.

НАЈНОВИ ВЕСТИ

Translate »