-1.2 C
Skopje

Елмас ги казни Исланѓаните! Ја вративме предноста во клучен момент!

Македонија го врати водството против Исланд на 2:1 во 64. минута, кога среќата ги следеше храбрите, и Елиф Елмас успеа да го совлада Елијас Олафсон по слабата реакција на неговата одбрана.

Притисокот пред противничкиот гол се исплатеше кога по обидот на Џани Алиоски од далеку, исландската одбрана лошо реагираше, а на место беше Елмас да ги казни и да ни врати водство!

Примивме гол во најлошо време! Македонија-Исланд 1:1!

НАЈНОВИ ВЕСТИ

Трговска и инвестициска соработка на мали и средни претпријатија од Северна Македонија и Бугарија

Агенцијата за поддршка на претприемништвото на Македонија и бугарската Агенција за промоција на мали и средни претпријатија во наредниот период ќе воведуваат нови...

Министерот Нуредини од Софија: Конкретно зборуваме за животната средината каде што имаме многу заеднички теми кои ќе ги бираме во иднина

Софија, 25 Јануари - По завршувањето на пленарната седница на двете Влади во Софија работите продолжија со седниците на адекватните комисии. По седниците на...

МФ Бесими од Софија: Рационален оптимизам каде резултатите ќе бидат одраз на сработеното

Софија, 25 Јануари - По завршувањето на пленарната седница на двете Влади во Софија работите продолжија со седниците на адекватните комисии. По седниците на...
Translate »