Deputetja Matoshi drejt martesës me Groeneveldin: Ky i propozon publikisht

65

Deputetja Adriana Matoshi tash e disa muaj është në lidhje me ish futbollistin Keith Greoeneveld.

Aktorja ka sfiduar paragjykimet në rrjete sociale që sulmonin dallimin në moshë por edhe në racë mes çiftit.

Adriana dhe Keith duket se kanë vendosur ta çojnë lidhjen e tyre në një nivel tjetër.

Në një fotografi të publikuar së fundi nga deputetja Matoshi, ka komentuar i dashuri i saj duke i bërë një unazë dhe një pikëpyetje.

Matoshi iu përgjigj pyetjes me “Po”.

Nuk dihet nëse kjo ka të bëj me fejesë apo martesë mes çiftit.