Çfarë ndodh nëse e lani veturën në temperaturë -40 gradë Celcius?

59

Vetëm disa mund të vijnë në një ide të tillë, dhe mes tyre sigurisht që janë rusët prapa kanalit Garage 54.

Qyteti rus Novosibirsk, ka kushte ekstreme të motit, ku ftohja ekstreme në dimër është një dukuri normale.

Temperaturat janë gati -40 gradë Celsius jashtë, dhe Hummer ka nevojë për larje.

Sigurisht, për shkak të këtij të ftohti, lavanderi nuk funksionon, kështu që ata vendosën të simulonin larjen e një automjeti në punëtorinë e tyre.

Dhe ata nuk u ndalën këtu, por vendosën të ngasin një Hummer të tillë nëpër qytet. Sigurisht, makina shkaktoi reagime nga kalimtarët, dhe ata u argëtuan përsëri.