31.8 C
Skopje

Teknologji

Tregu britanik do të ketë prurje të reja të veturave në vitin 2023

Prodhuesi kinez i veturave elektrike ka synuar që në vitin 2023 të fillojë shitjen e veturave të tyre në Britani dhe në vendet e tjera. Kjo kompani është themeluar nga Fu Qiang në vitin 2017, shef i shitjeve në Volvo...

S’mund të fshihemi askund nga teknologjia

Në Australi është duke u përdorur teknologjia e njohjes së fytyrës, nëpërmjet së cilës policia kontrollon qytetarët në rast se bëhet shkelje e ligjit nga ndonjë qytetar. Nëse një person në Australinë Perëndimore kontraktohet me Covid-19, ai duhet të qëndrojë...

Menaxhmenti i Tuiterit rekomandoi që kompania t’i shitet Maskut

Menaxhmenti e Tuiterit në mënyrë unanime rekomandoi që aksionarët të miratojnë shitjen e propozuar të kompanisë për 44 miliardë dollarë gjeniut amerikan Elon Mask, thuhet në dokumentin e dorëzuar sot tek autoritetet amerikane. Themeluesi i "Teslla" dhe "Spejs Iks" dhe...

LAJMET MË TË LEXUARA

Translate »